Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Bărbat din Uriu, urmărit internațional, prins de polițiști. Pentru ce fapte era căutat

Publicat acum

pe

Un bărbat de 36 ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie, lipsire de libertate și violare de domiciliu, pe numele căruia autorităţile din Ungaria au emis un mandat european de arestare, a fost depistat de polițiștii din Bistrița-Năsăud.

Ieri, 17 august, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistrița – Năsăud au depistat un bărbat, de 36 ani, din Uriu care era urmărit internațional.

Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare au emis un mandat european de arestare, aceasta fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie, lipsire de libertate și violare de domiciliu, comise pe teritoriul Ungariei.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Ieri, 17 august, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj a emis împotriva acestuia ordonanță de reținere pentru 24 ore. În cursul aceleiași zile a fost prezentat la Curtea de Apel Cluj care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 15 zile.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER