Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Bărbat DISPĂRUT din zona gării Beclean. L-ai văzut? – FOTO

Publicat acum

pe

Polițiștii din Bistrița-Năsăud caută un bărbat de 58 de ani, din Beclean, dispărut din zona gării CFR Beclean. Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

La data de 16 februarie, o femeie din Beclean a sesizat faptul că soțul ei în vârstă de 58 de ani nu a mai revenit la domiciliu din seara de 15 februarie, ultima dată fiind văzut în zona gării CFR Beclean.

Bărbatul are 1,75 m înălțime, greutatea de 75kg, ten deschis, faţa ovală, ochii căprui, păr grizonat, tuns scurt, cu început de chelie.

La data plecării, Diugan Gigel era îmbrăcat cu un geacă din fâș de culoare neagră, pantaloni de culoare închisă, purta o căciulă neagră, iar în picioare avea bocanci de culoare închisă.

În vederea localizării și depistării bărbatului, în cursul zilei de ieri, polițiștii din Beclean au desfășurat căutări pe raza orașului și localitățile învecinate. Totodată, în continuare sunt alertate echipajele și efectivele aflate în teren, Biroul Județean de Poliție Transporturi Bistrița-Năsăud, precum și alte instituții de menținere a ordinii și siguranței publice.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER