Conectează-te cu noi

....

Eveniment

PREMIERĂ. Bărbat internat la spitalul din Dej, confirmat cu COVID-19. Personalul medical, îmbrăcat cu echipament de protecție!

Publicat acum

pe

....

Un pacient internat pe secția Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Dej, transferat ulterior la Cluj-Napoca, a fost confirmat cu COVID-19. Sursele Dej24.ro susțin că personalul medical care a intrat în contact cu el a fost echipat corespunzător, șansele de infectare fiind minime.

În urmă cu aproximativ o săptămână, tot personalul medical de pe secția Contagioase a Spitalului Muncipal Dej a fost testat pentru COVID-19 și secția a fost închisă, după ce mai mulți pacienți internați acolo au fost confirmați cu coronavirus. Din fericire, toate cele 16 persoane testate (personalul medical) au fost negative, iar secția Contagioase a fost dezinfectată și redeschisă în scurt timp.

....

Acum, un bărbat care a fost internat, o zi, pe secția Terapie Intensivă a spitalului din Dej a fost confirmat pozitiv pentru COVID-19. Ulterior, pacientul – aflat în stare gravă – a fost transferat la Cluj-Napoca.

Sursele Dej24.ro susțin că patru sau cinci persoane – din cadrul personalului medical – au intrat în contact cu pacientul, însă acestea au fost îmbrăcate cu echipament de protecție. Deși șansele de infectare sunt minime, cel mai probabil cadrele medicale care i-au acordat îngrijiri pacientului vor fi testate.

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER