Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Bărbat luat de ape în județul Sălaj! A fost la un pas de înec!

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

Un bărbat în vârstă de aproximativ 84 de ani a fost salvat de pompierii sălăjeni, după ce a fost luat de apele învolburate a două pâraie umflate de ploile torențiale.

Miercuri după-amiază, pompierii din localitatea sălăjeană Hida au fost solicitați să intervină pentru a evacua o persoană care a fost surprinsă între două pâraie umflate, în apropierea localităţii Racâş, județul Sălaj. Pompierii au extras şi salvat persoana – un bărbat de aproximativ 84 de ani.

În urma ploilor însemnate cantitativ, un segment de circa 100 de metri a DJ108D, la ieşire din localitate înspre judeţul Maramureş, a fost inundat și s-a circulat cu mare dificultate. Cu ajutorul unui buldoexcavator a fost decolmatat şanţul şi s-a realizat un dig, iar pompierii din cadrul Gărzii Cehu Silvaniei au fost solicitaţi să intervină pentru a evacua apa de pe o porţiunea respectivă.

Intervențiile pompierilor sălăjeni nu s-au oprit aici, tot miercuri, aceștia au intervenit pentru a evacua apa cu ajutorul unei motopompe din demisolul unui imobil de pe raza localității Panic.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER