Conectează-te cu noi

Eveniment

Bărbatul care a VIOLAT o tânără din Dej A FOST PRINS! – VIDEO

Publicat acum

pe

loading...

După mai bine de 48 de ore de căutări, polițiștii din Dej au reușit să îl prindă pe bărbatul suspectat că a violat o tânără de 19 ani.

Timp de două zile, polițiștii din Dej și împrejurimi au instituit filtre la ieșirile și intrările din oraș în încercarea de a da de urma bărbatului care, luni, 29 mai, ar fi violat o tânără de 19 ani. A doua zi, polițiștii au făcut publică fotografia individului – considerat violent – și au cerut ajutorul locuitorilor din zonă pentru a-l găsi cât mai repede. Oamenii legii știau cu cine au de a face, mai ales că individul a mai fost condamnat la închisoare tot pentru viol, în urmă cu 7 ani.

Vă reamintim, tânăra din Dej urma să meargă la muncă cu autobuzul, însă a pierdut mijlocul de transport în comun și a luat decizia să apeleze la șoferii aflați în tranzit prin municipiul Dej. Un bărbat de 31 de ani din Cășeiu a oprit și a poftit-o în autoturism, spunându-i că se îndreaptă în aceeași direcție de mers.

Tânăra a urcat în mașină fără să se gândească vreo clipă la ce ar putea urma. La numai câțiva kilometri distanță de locul ei de muncă, în localitatea Fundătura, șoferul a deviat de la traseu pe un drum lateral, a oprit și a violat-o. Culmea, după ce și-a bătut joc de tânără, bărbatul a dus-o la muncă ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

Imediat după ce a reușit să scape de individ, fata de 19 ani a alertat poliția. Oamenii legii au intrat pe fir, l-au identificat în scurt timp pe suspect și au început căutările.

Astăzi, după mai bine de 48 de ore de căutări, oamenii legii au reușit să dea de urma individului de 31 de ani. Acesta se ascundea în livada din apropierea străzii Nichita Stănescu. După ce a fost imobilizat și încătușat, fugarul a fost condus la secția de poliție din Dej pentru audieri.

Rudele și prietenii bărbatului susțin că acesta este nevinovat și că o cunoștea pe fata care l-a reclamat. Potrivit acestora, cei doi s-ar fi întâlnit și înainte cu câteva zile de comiterea presupusei fapte.

Bărbatul de 31 de ani va fi cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate și viol și dacă se face vinovat riscă ani grei de închisoare.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER