Conectează-te cu noi

Eveniment

Bărbatul din Dej, cercetat pentru dare de mită, ARESTAT PREVENTIV

Publicat acum

pe

Bărbatul din Dej, cercetat pentru dare de mită și cumpărare de influență, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

”Admite propunerea Parchetului de pe lângă ÎCCJ – DNA – Serviciul Teritorial Cluj şi în consecinţă: În temeiul art. 226 al. 1 C.pr.pen. rap. la art. 223 al. 2 C.pr.pen. dispune arestarea preventivă a inculpatului MAC, actualmente în CRAP Sălaj pentru o durată de 30 de zile, începând cu data de 28.10.2020 şi până la data de 26.11.2020 inclusiv. În temeiul art.275 alin. 3 C.pr.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu, azi, 28.10.2020”, arată Tribunalul Cluj.

Vă reamintim, ieri, DNA Cluj a anunțat, printr-un comunicat de presă, că ”în perioada septembrie – 20 octombrie 2020, inculpatul, față de care era dispusă măsura controlului judiciar într-un dosar penal în care era cercetat pentru proxenetism, ar fi promis ofițerului de poliție care-l ancheta suma de 15.000 euro din care o parte ar fi urmat să ajungă la procuror pentru ca în schimb să obțină soluția clasării în dosarul menționat”.

Același bărbat a fost arestat preventiv, la începutul lunii mai, pentru proxenetism. Ulterior, față de el s-a dispus măsura controlului judiciar.

Citește și:

Bărbat din Dej, cercetat pentru dare de mită și cumpărare de influență. Cui ar fi promis 15.000 de euro

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER