Conectează-te cu noi

Eveniment

Bărbatul din Vad, dat dispărut săptămâna trecută, a fost găsit pe malul Someșului decedat

Publicat acum

pe

copil gasit inecat (1)

Bărbatul din Vad, dat dispărut de autorități săptămâna trecută, a fost găsit astăzi, în jurul orei 14, fără suflare în albia râului Someș.

Vă reamintim, că poliţia a fost sesizată, săptămâna trecută, cu privire la faptul că BORŞAN CIPRIAN-ADRIAN, în vârstă de 40 ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din localitatea Vad, din data de 28 iunie, şi nu s-a mai întors.

DISPARUT VAD

BORŞAN CIPRIAN-ADRIAN

În urma activităților de căutare, efectuate de către polițiști, pentru depistarea bărbatului în vârstă de 40 de ani, din localitatea Vad, plecat de la domiciliu din 28 iunie, vă informăm că trupul neînsuflețit al acestuia a fost găsit, azi, în albia râului Someș.

Poliţiştii au acţionat cu efective mărite, inclusiv cu un câine special antrenat în descoperirea cadavrelor, în zona comunei Vad, trupul bărbatului fiind identificat în apropierea localitatii Valea Groșilor.

Cercetările continuă pentru stabilirea circumstanţelor exacte în care a survenit decesul acestuia. Trupul bărbatului a fost depus la morga Spitalului  Municipal Dej pentru efectuarea necropsiei”, anunță reprezentanții IPJ Cluj.

FOTO – Arhivă

 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER