Conectează-te cu noi

Naţional

Barbut online cel mai bun joc românesc de cazino în 2024

Publicat acum

pe

Poate fi considerat jocul de barbut online cel mai bun joc românesc de cazino în 2024?

Alt = Double at craps

Craps, denumirea occidentală și barbut, denumirea românească, reprezintă același joc de noroc. Familiar românilor începând cu anii ´50, despre acest joc se poate spune în 2024 că barbut online cel mai bun joc românesc de cazino, în acest sens existând o serie de argumente, despre care vom vorbi în continuare.

Conexiunea culturală: rădăcinile jocului de barbut în tradițiile românești

Înainte de a fi un joc de cazinou online pe bani reali, barbutul a fost un joc cu un important element de interacțiune socială. Încă de la început (epoca romană) jocul de barbut implica participarea unui număr de câțiva jucători (5-7). În România, în perioada comunistă (anii ´50 – ´80), jocul se practica în afara legii, fiind un element de rezistență în fața regimului.

Simplitatea jocului de barbut – ușor de învățat și cu un nivel ridicat de divertisment pe site-urile de cazinou online România în 2024

Providerii internaționali le oferă rezidenților români jocul de craps în varianta RNG și live. Regulile sunt simple, mergându-se pe zarul mai mare, mai mic sau pe duble. Pe site-urile de cazinou, combinațiile de numere pot avea rezultate din categoria point, natural ori craps. Combinațiile de 7 / 11 acordă câștigul pe loc, iar cele de 2/3/12 pierd, în timp ce restul combinațiilor 4/5/6/8/9 sau 10 sunt catalogate remiză.

Aspectul interesant la barbut este legat de posibilitatea de a corectă rezultatul anterior. Pentru un rezultat pierzător (craps) îți trebuie doar un 7 ori 11 ca să echilibrezi lucrurile, iar la point trebuie să ai aceleași zaruri ca să ai rundă câștigată. În timp ce jucătorii nefamiliarizați cu barbutul pot juca varianta simplă, cei avansați pot să mizeze pe alte combinații.

Big 6 Big 8, Pass/ Don´t Pass, pariul direct pe număr sau Come/ Don´t Come sunt opțiunile pentru avansați. Iar șansele la barbut, din punct de vedere al reducerii avantajului providerului variază între 1.36% și 16.67% în funcție de tipul opțiunii selectate de jucător.

Dincolo de granițele socializării– barbutul înseamnă interacțiune socială între jucătorii din cazinouri online internaționale în 2024

Zarurile aruncate la masa de joc live sau RNG implică un nivel ridicat de socializare, așa cum se întâmpla între soldații români care aruncau micile oase sau la varianta orientală Al Dar a barbutului.

Același lucru se întâmplă și la providerii din spațiul virtual, unde jucătorii rezidenți în România beneficiază de conținut localizat în română și de jocuri de craps cu dealeri români. Barbutul sprijină formarea comunităților de jucători pasionați de același tip de joc de cazino.

Concluzie

Având o puternică legătură socială și culturală, barbutul reprezintă un joc de noroc antrenant și cu oferte localizate pentru jucătorii rezidenți români în 2024  dela providerii de cazino internaționali.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER