Conectează-te cu noi

Sport

Baschetbalistele de la LAPI Dej U16, la prima victorie în noul campionat – FOTO

Publicat acum

pe

baschet U16 LAPI (1)

Echipa de baschet LAPI Dej U16 a reușit să câștige prima partidă din noul campionat național de baschet feminin, contra formației LPS Alba Iulia.

Scorul final a fost 60-81, fetele din Dej obținând la capătul unui meci controlat în totalitate de ele o victorie meritată și muncită, în fața unui adversar ambițios și destul de agresiv. Pentru echipa antrenată de Laurenția Chira au marcat: Martonoș Mara 19 pct, Pop Anamaria 15 pct, Cătinean Ștefania 14 pct, Ciciovan Adina 13 pct, Mureșan Patricia 13 pct, Belu Ioana 2 pct, Kopataki Carla 2 pct, Balai Ioana 2 pct și Bota Ioana 1 pct. În meciul cu LPS Alba Iulia au mai evoluat Farcaș Larisa și Lazăr Daiana.

Sportivele de la LAPI Dej se afla în grupa 2 de calificare (există 4 grupe de câte 6 echipe), alături de C.N. Mihai Eminescu Oradea, C.S.S. Bega Timișoara, A.C.S. N.B.S. Cluj Napoca, L.P.S. Alba Iulia și L.P.S. Arad.

Următoarele doua meciuri se vor disputa la Dej, sâmbătă, de la ora 18, și duminică, de la ora 9:30, adversar urmând să fie CSS Bega Timișoara.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER