Conectează-te cu noi

Eveniment

BĂTAIE în plină stradă, în Dej. Doi bărbați și-au împărțit pumni și picioare – VIDEO

Publicat acum

pe

bataie

Bătaie într-o plină stradă din Dej. Doi bărbați s-au răfuit într-o parcare, iar de la vorbe grele la pumni și picioare nu a fost decât un pas.

Incidentul s-a petrecut aseară într-o parcare de pe strada Piața 16 Februarie din Dej. Oamenii povestesc că totul a început după ce un căruțaș ar fi oprit atelajul în respectiva parcare. Un bărbat i-ar fi atras atenția că animalul său ar putea zgâria mașinile din zonă, iar de la vorbe la fapte nu a fost decât un pas. Cei doi s-au luat la bătaie în plină stradă, fără ca nimeni să intervină între ei.

Mai mult decât atât, căruțașul aflat sub influența băuturilor alcoolice a pus mâna pe o scândură din căruță pentru a-l lovi pe bărbatul care și-a ”permis să comenteze” despre calul lui. Din fericire, acesta din urmă a reușit să se apere.

În urma apelului la 112, la fața locului a ajuns un echipaj din cadrul Poliției Municpiului Dej, iar cei doi au fost conduși la secție. Aceștia nu au vrut să depună plângere unul împotriva celuilalt, dar chiar și așa polițiștii i-au sancționat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Imagini VIDEO primite pe – redactie@dej24.ro

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER