Conectează-te cu noi

Eveniment

Bătaie între femei la Pintic. Și-a prins bărbatul cu o femeie mai tânără în tractor

Publicat acum

pe

bataie femei

Două femei din localitatea Pintic s-au luat la bătaie. Acestea au depus la Poliția Municipiului Dej plângere una împotriva celeilalte.

Este vorba despre două femei, una în vârstă de 57 de ani, mamă a şase copii şi alta cu circa 20 de ani mai tânără decât ea. Motivul bătăii a fost, se pare, o duşmănie mai veche, aceasta culminând sâmbătă, pe uliţele satului, când soţia şi-a găsit bărbatul în tractor alături de mai tânăra rivală.

Explică femeia, într-un acces de nervi, în curtea I.M.L. Cluj, unde a venit pentru a obţine certificat medico-legal: „Am mers după el, că n-am ştiut că e la ea, am crezut că-i la frate-meu, la plug – dar el era cu femeia pe tractor, el pe locul şoferului şi ea pe celălalt. Când m-a văzut, femeia a sărit la mine şi m-a luat la bătaie, atât de tare că-s lovită pe tot corpul, iar mâna dreaptă aproape că nu mi-o mai simt. Şi el, în loc să intervină să mă apere, numa` şi-o pus capul în piept”, a spus ea pentru ziuadecj.ro.

După doar câteva minute şi-a făcut apariţia şi cealaltă femeie care, la rândul său, a intrat în cabinetul legistului pentru a obţine certificat.

Referitor la loviturile constatate pe corpul celor două, nu foarte grave, unul dintre medici a declarat pentru aceeași sursă următoarele: „Soţia a primit pe certificatul medico-legal cu o zi mai mult decăt cealaltă”.

„La Poliţia municipiului Dej s-au depus două plângeri penale pentru lovire şi alte violenţe, formulate de două femei, una împotriva celeilalte, că şi-ar fi aplicat reciproc lovituri în data de 25 aprilie. Cercetările continuă în ambele cazuri, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care au avut loc incidentele”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Sursă: ziuadecj.ro

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER