Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Batalionul 811 Infanterie ”DEJ”, în straie de sărbătoare – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Aniversare Batalionul 811 Infanterie Dej (4)

În data de 01 martie 2015, Batalionul 811 Infanterie ”DEJ” împlineşte 20 de ani de la înfiinţare, prilej cu care, astăzi, la sediul unităţii militare s-a desfășurat o ceremonie militară care a marcat această aniversare.

....

La această ceremonie au participat numeroase personalităţi militare şi civile, între care colonelul Petru Pah, locțiitorul șefului de Stat Major pentru operații și instrucții al Diviziei 4 Infanterie ”Gemina”, colonelul Ioan Marian Cristurean, Alexandru Rus, primul comandant al Batalionului 811 Infanterie ”DEJ” sau Ovidiu Uifăleanu, comandantul Brigăzii 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan”. De la eveniment nu au lipsit oficialitățile locale, primarul Morar Costan sau viceprimarul Aurelian Mureșan aflându-se printre invitați.

După prezentarea alocuţiunilor prilejuite de această aniversare și după expunerea istoricului Batalionului 811 Infanterie ”DEJ”, s-a trecut la exerciţiul de mânuiri de armament şi instrucţie de front executate de detaşamentul “DRILL TEAM” al unităţii. Totodată, invitații au putut să admire prezentarea de tehnică şi echipamente din dotarea unităţii.

În cadrul evenimentului de astăzi, mai mulți militari ai batalionului au fost primit distincții și au fost premiați. Totodată, primarul Morat Costan i-a înmânat comandantului Batalionului 811 Infanterie Dej, Sever Zanc o diplomă de excelență pentru întreaga activitate a batalionului pe care îl conduce.

Sărbătoarea dedicată împlinirii a 20 de ani de la înființarea Batalionului 811 Infanterie Dej s-a încheiat, în aplauzele tuturor, cu defilarea batalionului.

“Dragonii Transilvani” au îndeplinit peste 1000 de misiuni de patrulare, cercetare, escortă, pază şi securitate a raioanelor de dislocare, acţiuni umanitare şi cu focus medical. Militarii batalionului au o bogată experinţă profesională, dobândită în misiunile internaţionale din Kosovo, Irak sau Afganistan.

La mulți ani, Batalionul 811 Infanterie Dej!

Vezi mai multe IMAGINI FOTO făcând CLICK AICI! 

 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER