Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Batalionul 811 Infanterie Dej, unitate de elită a Diviziei 4 Infanterie „Gemina” – FOTO

Publicat acum

pe

Batalion 811

Batalionul 811 Infanterie „Dej” și-a confirmat statutul de unitate de elită a Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, câștigat în cei 20 de ani de existență.

În contextul procesului general de ridicare a capacității operaționale a armatei, în Divizia 4 Infanterie „Gemina”, anul 2015 este declarat ca fiind un an an al mentenanței. Toate revistele de front ale unităților militare care compun marea unitate ce are comandamentul la Cluj-Napoca se vor executa cu prezentarea tehnicii militare.

Potrivit planificării, în data de 8 iunie, la Batalionul 811 Infanterie Dej din Brigada 81 Mecanizată „General Grigore Bălan” s-a desfășurat o astfel de revistă de front. Personalul și tehnica de luptă, sprijin și transport s-au aliniat în poligonul batalionar pentru inspecția condusă de comandatul diviziei, general de brigadă Ioan Manci, secondat de șeful logisticii diviziei, colonel Vasile Baltaru, și de locțiitorul brigăzii, colonel Ioan-Marian Cristurean.

Prin modul de prezentare, a defilării îmbarcate a efectivelor, Batalionul 811 Infanterie Dej și-a confirmat la mijlocul anului 2015 statutul de unitate de elită a Diviziei 4 Infanterie „Gemina” câștigat în cei 20 de ani de existență, îndeplinindu-și pe deplin sarcinile și pe linie de logistică, potrivit cerințelor actuale.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER