Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Baza 4 Logistică ”TRANSILVANIA” Dej, vizitată de peste 400 de elevi din Dej și Gherla – GALERIE FOTO

Publicat acum

pe

În perioada 19-20 decembrie, în cadrul programului ”Şcoala altfel”, la comandamentul Bazei 4 Logistică ”TRANSILVANIA” Dej, militarii au primit vizita a peste 400 de elevi de la Liceul Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian”, Liceul Tehnologic Special și Şcoala Gimnazială ”Avram Iancu”, din Dej, respectiv Liceul Tehnologic Gherla.

În cadrul atelierelor de prezentare a echipamentului, materialelor şi armamentului din dotarea militarilor, elevii au avut ocazia să vadă actualitatea militară și să primească răspunsuri la întrebări și curiozități. De asemenea, în cadrul standului de prezentare tehnică, aceștia au primit informații despre tehnica nou intrată în dotarea structurilor de sprijin logistică: diferite tipuri de autocamioane IVECO, autospeciale de poliție militară, autosanitară. Pentru a face față frigului, elevii s-au încălzit cu un ceai cald.

Activitatea a fost un bun prilej de a consolida parteneriatul instituțional, de a îmbunătăți percepția elevilor cu privire la rolul armatei și al militarilor în societate și pentru a împărtăși informații utile pentru o carieră în forțele armate române.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER