Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Baza 4 Logistică ”Transilvania”, două decenii de existență – GALERIE FOTO

Publicat acum

pe

....

Baza 4 Logistică ”Transilvania” marchează în acest an, la data de 15 octombrie, două decenii de existență.

Evenimentul aniversar a fost marcat, astăzi, la Dej. La acesta au participat oficialități militare și civile, precum și cadre militare în activitate și în rezervă care si-au desfășurat activitatea în decursul celor două decenii în marea unitate.

....

Manifestările au debutat cu sosirea oficialităților, primirea raportului de către Șeful Direcției Logistice din cadrul Statului Major al Apărării, general de brigadă Liviu Marian MAZILU și intonarea Imnului Național al României. A urmat prezentarea Ordinului Șefului Statului Major al Apărării privind aniversarea a 20 de ani de la înființarea Bazei 4 Logistică ”Transilvania”, decorarea Drapelului de Luptă al marii unități cu Emblema de Onoare a Statului Major al Apărării, oficierea serviciului religios de către IPS Părinte Andrei Andreicuț Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului și prezentarea de alocuțiuni de către comandantul Bazei 4 Logistică ”Transilvania”, colonel Ioan Munteanu și Șeful Direcției Logistice din cadrul Statului Major al Apărării, general de brigadă Liviu Marian MAZILU.

Ceremonia aniversară s-a încheiat cu defilarea personalului marii unității, acompaniați de fanfara Diviziei 4 Infanterie ”Gemina”.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER