Conectează-te cu noi

Social-Cultură

„Bazar din dar”, din nou la Dej, în sprijinul copiilor cu dizabilități

Publicat acum

pe

Bazar din Dar Asociatia Jasminne Dej

Vineri, 27 mai, între orele 11:00 – 17:00, va avea loc, în zona pietonală din apropierea Colegiului Național „Andrei Mureșanu”, o nouă campanie „Bazar din dar”, eveniment organizat de Asociația Jasmine Copii cu Autism Dej.

Evenimentul este organizat pentru toți dejenii care vor să ofere un sprijin pentru activitățile asociației. Aceștia pot ajuta asociația donând cărți sau reviste, care ulterior să fie scoase la vânzare. Totodată, cei care vor să întindă o mână de ajutor, pot achiziționa produsele care sunt scoase la vânzare în cadrul bazarului.

Potrivit organizatorilor, doritorii pot dona cărți sau reviste, care ulterior să fie valorificate în cadrul bazarului, la centrele de colectare deschise pe tot parcursul anului la:

– magazinul Standard (Dealul Florilor, Dej)

– Magazinul ”Sostrans” (Str. Regina Maria, Dej)

– Tipografia AIRDD Someș (Str. Ecaterina Teodoroiu nr. 71, Dej)

Începem și anul acesta șirul bazarelor lunare „Bazar din dar”, care se datorează vouă, celor care donați cu suflet și din suflet. În acest moment, asociația are nevoie de mobilier (mese, scaune, dulapuri), pentru a putea desfășura activitățile propuse, făcând astfel un pas mai aproape în recuperarea copiilor asociației. Sunt făcute la comandă și datorită unor oameni minunați, întâlniți în aceste demersuri, costurile lor s-au diminuat, iar prin aceste bazare sperăm să reușim achitarea lor.

Mulțumim tuturor celor care sunt alături de noi sub diferite forme și intervenții”, au anunțat organizatorii, pe o celebră rețea de socializare.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER