Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Bazin de înot la Beclean, inaugurat în prezența lui Liviu Dragnea și Gabriela Szabo – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

inaugurare bazin inot Beclean (3)

Becleanul are începând de astăzi bazin de înot acoperit. La inaugurare au participat numeroase oficialități, în frunte cu Liviu Dragnea.

Acesta este primul bazin de înot didactic din județul Bistrița-Năsăud. Cu o lungime de 25 de metri și o lățime de 12,5 metri, noul bazin, care va fi administrat de Primărie, face parte dintr-un program finanțat cu bani de la stat.

Bazinul va putea fi folosit gratuit de elevi și profesori. Ceilalți locuitori ai Becleanului vor fi nevoiți să plătească o taxă pentru a putea folosi bazinul de înot, banii urmând să fie folosiți pentru întreținere.

La inaugurarea de astăzi au participat ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Liviu Dragnea, ministrul Tineretului și Sportului Gabriela Szabo, Camelia Potec – președintele Federației de Natație a României, deputații Doina Pană, Ioan Oltean, Daniel Suciu și Stelian Dolha, senatorul Ioan Deneș, Emil Radu Moldovan, președintele CJ Bistrița-Năsăud, precum și Nicolae Moldovan, primarul din Beclean.

După inaugurare, mai mulți elevi din Beclean au înotat în noul bazin. De pe margine, Camelia Potec i-a încurajat și le-a mulțumit pentru demonstrație.

Vezi o GALERIE FOTO pe pagina de facebook Dej24.ro.

 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER