Conectează-te cu noi

Eveniment

Bebeluș găsit MORT, în circumstanțe suspecte, în localitatea Fodora – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Descoperire macabră în județul Sălaj. Un bebeluș a fost găsit decedat, în circumstanțe suspecte, în localitatea Fodora. Anchetatorii iau în calcul mai multe variante.

În urma apelului la 112, zona a fost împânzită de polițiști și criminaliști. Conform primelor informații, se pare că pruncul ar fi avut doar câteva săptămâni. Trupul neînsuflețit, găsit într-o păturică, se afla într-o anexă gospodărească din localitatea Fodora.

„L-a adus ceva câine, habar n-am, nu știu.. Părinții nu îi cunoaștem… are undeva la 3 săptămâni… L-au găsit în curte, în grădină… Era înfășurat într-o plapumă de copii mici… Nu știu ce să zic… ”, a declarat bărbatul care a sunat la 112.

Oamenii din sat cred ca trupul neînsuflețit a fost adus de un câine. ”Am auzit că s-a găsit un copil în grădină. Zice că l-au adus câinele..  Aici, la vecinu’”, a povestit o femeie.

”Se aude că un copilaș… l-au găsit aici, ce știu eu pe unde, vă spun drept… nu știu cum a ajuns acolo… În caz că l-a aruncat mama lui, Doamne ferește, nu cred..  Nu știu de pe unde l-a adus (câinele)… numai așa s-a putut… Dumnezeu știe, Doamne feri de rău…”, a explicat o localnică.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a afla cum a ajuns nou-născutul în anexă. Deocamdată nu s-a stabilit sexul lui, acesta fiind găsit în stare avansată de putrefacție.

Anchetatorii iau în calcul mai multe variante și nu exclud ca bebelușul să fi fost abandonat de mama sa. ”Am fost sesizați despre faptul că într-o gospodărie din localitatea Fodora, în apropierea cotețelor, s-a găsit cadavrul unui nou născut. Nu excludem absolut nicio variantă din anchetă. Deocamdată suntem la etapa cercetării la fața locului, la elaborarea versiunilor pe baza cărora să putem să tragem o concluzie”, a declarat procurorul Sorin Flonta din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER