Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Biserica ortodoxă din Chiuiești și-a sărbătorit ieri hramul – FOTO

Publicat acum

pe

Hram biserica Chiuiesti (2)

Biserica Ortodoxă Nașterea Maicii Domnului din Chiuiești și-a sărbătorit ieri hramul.

Sărbătoarea a început de luni seara cu slujba Vecerniei cu Litie și a continuat marți dimineața începând cu ora 8:30 când s-a săvârșit Taina Sfântului Maslu.

La ora 10:00 a început Dumnezeiasca Liturghie oficiată de părintele protopop Ioan Buftea, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi.

În cuvântul său de învățătură, părintele protopop a vorbit credincioșilor despre importanța cinstirii Maicii Domnului, dar și a părinților. Întruparea lui Hristos a fost vestită de către prorocii Vechiului Testament care au arătat că Mesia se va naște din Fecioara Maria, care a avut un rol esențial în iconomia mântuirii obiective.

La Sfânta Liturghie au participat un număr mare de credincioși, în frunte cu autoritățile locale. Răspunsurile la Sfânta Liturghie au fost date de un grup de teologi.
Un moment special l-a reprezentat prezența a două interprete de muzică populară, Zina Doboș și Mixandra Ariana Dan, care i-au încântat pe cei prezenți cu câteva pricesne închinate Maicii Domnului și Mântuitorului Iisus Hristos.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER