Conectează-te cu noi

....

Eveniment

Blocul V03 din Dej a devenit istorie! Construcția s-a făcut una cu pământul – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

....

În urmă cu doar câteva zile a început demolarea blocului V03 din Dej, iar sâmbătă dimineața construcția s-a făcut una cu pământul.

Vă reamintim, licitația de vânzare a blocului V03 din Dej situat pe str. Crângului nr.1 și a terenului aferent în suprafața de 3540 mp a fost câștigată de omul de afaceri Ioan Tecar la finalul lunii februarie 2019, cu prețul stabilit de 2.327.400 lei. Zona urmează să fie mobilată conform condițiilor cerute de Primăria Municipiului Dej în caietul de sarcini al licitației, aprobat de Consiliul Local Dej.

....

Noul proprietar are obligația de a respecta prevederile caietului de sarcini aprobat prin H.C.L. nr. 25/28.02.2019, care prevede edificarea unui ansamblu arhitectural cu respectarea următoarelor condiții:

  • prezentarea unor soluții de încadrare din punct de vedere arhitectural, urbanistic și funcțional cu zona, aprobare în Consiliul Local Dej, în vederea construirii unui imobil cu apartamente și spații comerciale.
  • amenajarea în zona de edificare a unui un număr de 250-300 locuri de parcare (în funcție de numărul de apartamente și suprafață construită a spațiilor comerciale), 80 dintre acestea urmând a fi atribuite cu titlu gratuit Municipiului Dej, cel puțin 30 amenajate în subteran, pentru a fi distribuite cetățenilor care dețin garaje în zonă, garaje care vor fi demolate.
  • amenajarea unui loc de joaca cu suprafața de aproximativ 300 mp.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER