Conectează-te cu noi

Naţional

Bolul de supă din carton: esențial pentru vânzările tale de tip fast food

Publicat acum

pe

Fie că este vorba de vânzarea la domiciliu a salatelor, bolurilor, mâncărurilor în sos, pad thai, bolul de carton este peste tot! Poți găsi acest must-have și pe site-ul NeoPack.ro disponibil sub forma unui bol supă carton natur cu capac 460 ml și bol supă carton negru cu capac 460 ml.

Avantajele bolului de carton

Bolurile de supă din carton se disting în primul rând prin latura lor ultra funcțională. Stivuibile, acestea facilitează depozitarea în restaurantul tău și pe blaturile de bucătărie. Ergonomice și rigide, sunt prinse cu o mână și rămân stabile atunci când torni preparatele.

Astfel, comenzile tale de livrare sau de livrare la domiciliu pot fi pregătite într-un mod standardizat și rapid.

Din partea clientului, bolul din carton de supă este apreciat pentru ergonomia sa. Mănâncă din mers în stradă, rapid în birou sau acasă, poate fi ținut într-o mână și permite degustarea direct din recipient.

Avantajul bolurilor de salată kraft constă și în capacitatea lor de a fi utilizate pentru mai multe tipuri de preparare. Salate, aperitive reci, feluri de mâncare fierte și fierbinți, precum supele sau ciorbele… Poți utiliza o referință de ambalare pentru mai multe feluri de mâncare din meniul tău! Bol de carton de unică folosință este, de asemenea, fără capac pentru cuptorul cu microunde.

O soluție modernă de ambalare care îndeplinește cerințele vânzărilor la pachet

Bolul de supă de carton face apel la profesioniști și clienții lor, cu aspectul său modern. Pentru livrarea la domiciliu, acest tip de containerol garantează siguranța și protecția preparatelor în timpul transportului! Bolul de carton, datorită acoperirii sale PE în interior, este rezistent la grăsime și căldură. Prin urmare, nu există riscul de a livra boluri străpunse sau umede.

Datorită capacelor fixabile, recipientele sunt 100% etanșe la aer, fără risc de revărsare în pungi.

Îți poți servi mâncarea caldă sau rece în bolurile de supă, datorită stratului gros de hârtie, care le permite clienților să își ia mesele fără teama că ambalajul se va scurge. Întreaga suprafață a bolului, precum și capacul, sunt personalizabile și ai control deplin asupra designului. 

Ce alte utilizări mai există pentru castroanele de supă din carton?

Bolurile de supă pot fi utilizate diferit și oferă o mulțime de posibilități. Unii dintre clienții  folosesc bolurile și pentru a servi alte lucruri decât mâncarea! Ele pot fi folosite pentru a servi micul dejun în cafenele sau benzinării, cum ar fi iaurtul și cerealele, care este, de asemenea, o gustare delicioasă după-amiaza. 

Unii dintre clienții folosesc borcanele și pentru a servi salate de fructe, care pot fi congelate. În general, bolurile pentru supă sunt ideale pentru diferite ocazii și poți oricând să vii cu idei inovatoare pentru utilizările lor.

De ce să alegi ambalajele din carton?

Vorbim despre carton ca viitor al ambalajelor alimentare. Cu un raport calitate/preț bun, cartonul este în proces de detronare a plasticului, un ambalaj mai poluant. Cu legile și directivele guvernamentale care vizează reducerea plasticului de unică folosință, industria alimentară se îndreaptă în mod natural către ambalaje alternative și mai durabile, inclusiv hârtie și carton.

Avantajele cartonului sunt incontestabile. Luminozitate și maleabilitatea sa permit să fie transformate în ambalajele produselor alimentare de toate tipurile de dimensiuni și capacități care pot transporta o varietate de preparate pe tot parcursul zilei . Tăvi pentru salate, cutii de patiserie, caserole cu triunghi pentru sandvișuri, cutii pentru pizza, cutii pentru burgeri, boluri pentru supe, platouri pentru sushi, căni și vase.

Bolul de carton pentru alimente are o bună imagine de mediu, deoarece este fabricată din materiale regenerabile (lemn), este reciclabilă și compostabilă – spre deosebire de plastic. Poate fi reciclată de mai multe ori – sunt, prin urmare, mai puține materii prime utilizate. Astăzi, chiar și murdare, cutiile de pizza merg în coșul de sortare.

Principala preocupare cu privire la ambalarea alimentelor din carton este porozitatea sa. Îți face griji că umezeala și grăsimile îți vor pătrunde și murdări ambalajul? Reține că acum poți cumpăra recipiente de carton acoperite cu un strat subțire de parafină care rezistă depunerilor de grăsime. Cartonul poate fi, de asemenea, combinat cu polietilenă sau aluminiu pentru a obține ambalaje alimentare care sunt chiar mai etanșe și complet ermetice.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER