Conectează-te cu noi

Sport

BOMBĂ! Un cunoscut om de afaceri din Dej vrea să cumpere Dinamo București

Publicat acum

pe

Gazeta Sporturilor scrie că un cunoscut om de afaceri din Dej este interesat să cumpere clubul de fotbal Dinamo București.

Este vorba despre Adrian Marțian (48 de ani), cel care deține și brand-ul UTA Arad.”Discut de circa zece zile preluarea lui Dinamo. E o afacere care mă interesează. Am capacitatea să susțin singur cheltuielile clubului, aș vrea să dezvolt acest brand, care, cu bunele și relele lui, înseamnă un nume important în istoria fotbalului românesc. Tratativele merg deocamdată într-o direcție bună, dar mă interesează în primul rând să am o situație clară a clubului, să știu exact ce am în spate. 

Sunt gata să iau Dinamo la un preț corect, nu pe un leu. Am resimțit anumite presiuni dinspre club, nu direct de la domnul Negoiță, că moare Dinamo dacă nu se bagă bani în maximum două săptămâni, dar asta nu înseamnă că mă arunc cu capul înainte fără să am o evaluare limpede a societății”, a declarat pentru GSP.RO Adrian Marțian.

Marțian e determinat să cumpere Dinamo și spune că ar fi dispus să plătească imediat întreaga sumă pe care o va cere Negoiță. Vrea să afle întâi toate datoriile pe care le are clubul: „Eu pot să plătesc banii și astăzi, dar nu știu care sunt datoriile. Nu vreau să mă trezesc că am de plătit nu știu cât. Sunt banii mei. Am niște prieteni francezi cu care vreau să fac o afacere cu cazinouri și hoteluri, dar nu ei sunt în spatele meu. Dacă vor veni și prietenii mei francezi, unul dintre ei a finanțat campania lui Sarkozy, aș fi o forță cu Dinamo”.

Conform aceleiași surse, dejeanul Adrian Marțian și Ionuț Negoiță – actualul patron al echipei – se vor afla față în față pe 21 noiembrie, la ora 10, când au programată prima întâlnire pentru a pune la punct detaliile tranzacției.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER