Conectează-te cu noi

....

Sport

BRAVO, Vlad! | România, cu dejeanul Vlad Kantor pe teren, a câștigat Silver League – FOTO

Publicat acum

pe

....

Naţionala masculină de volei a României, cu dejeanul Vlad Kantor pe teren, a câştigat competiţia Silver League, după ce a învins echipa Finlandei cu scorul de 3-2 (17-25, 25-21, 20-25, 25-23, 15-13), duminică seara, la Budapesta.

În urma acestui succes, conturat după mai bine de două ore de joc (2 h 13 min), România şi-a asigurat un cec de 50.000 de euro şi promovarea în Golden League. Tricolorii s-au impus la capătul unui meci dramatic, revenind de la 0-1 şi 1-2 la seturi, câştigând în tiebreak cu 15-13.

....

Libero-ul dejean Vlad Kantor a fost trimis pe teren din primul minut de antrenorul Sergiu Stancu.

Anul viitor, România va evolua în Golden League, nivel valoric din care mai fac parte: Turcia, Portugalia, Slovacia, Ucraina, Spania, Belgia, Cehia, Estonia și Cehia. Românii au câștigat pentru a doua oară în istorie Silver League. Precedentul triumf a fost în 2019, după cum informează Federația Română de Volei (FRV).

Au jucat pentru România: Bala (14), Aciobăniței (14), Bălean (13), Călin (10), Rață (9), Vologa (7), B. Bartha (6), Peța (3), C. Bartha (1), Butnaru (-), Iftime (-), Cl. Dumitru (-), Diaconescu (libero), Kantor (libero). Antrenor: Sergiu Stancu.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER