Conectează-te cu noi

Naţional

Barurile, restaurantele și cafenelele, ÎNCHISE!

Publicat acum

pe

loading...

Barurile, restaurantele și cafenelele se închid, anunțul fiind făcut, în urmă cu puțin timp, de Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela şi secretarii de stat Bogdan Despescu şi Raed Arafat au susținut, în această seară, o declaraţie de presă la sediul MAI. În cadrul acesteia, Vela a declarat că barurile, restaurantele și cafenelele vor fi închise.

”Se suspendă activitatea de servire și consum a produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice, activitate organizată de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice în spațiile destinate acestui scop din interiorul sau exteriorul locațiilor. Este permisă organizarea de către aceste unități economice de comercializare a băuturilor alcoolice și nealcoolice care nu presupun rămânerea clienților în locație”, a anunțat Vela.

De asemenea, s-au suspendat toate activitățile culturale, religioase, artistice, sportive, realizate în spații închise și s-au interzis evenimentele care presupun participarea a peste 100 de persoane în spații deschise.

Zborurile aeriene Spania – România, și invers, au fost și ele suspendate pentru 14 zile.

RECLAMĂ

loading...

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER