Conectează-te cu noi

Eveniment

EXCLUSIV. Primarul municipiului Dej, Morar Costan, testat pentru noul coronavirus! | ACTUALIZARE: A fost comunicat REZULTATUL

Publicat acum

pe

EXCLUSIV | Primarul municipiului Dej, Morar Costan a fost testat pentru noul coronavirus. Rezultatul urmează să fie comunicat în cursul zilei de azi.

Din informațiile obținute de Dej24.ro, primarul Morar Costan a fost testat pentru COVID-19, după ce a intrat în contact cu prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean, confirmat pozitiv în urmă cu două zile. Sursele noastre susțin că ieri și azi, edilul nu a mers la Primărie, fiind în autoizolare la domiciliu încă de duminică seara. Totodată, aceleași surse ne-au transmis că Morar Costan nu are niciun fel de simptome.

Primarului Morar Costan i-a fost recoltată proba ieri dimineață, în jurul orei 10, la Spitalul Municipal Dej. Rezultatul testului ar urma să fie comunicat în cursul zilei de azi.

Se pare că Morar Costan a participat, în urmă cu o săptămână, la o slujbă oficiată de Mitropolitul Clujului, Părintele Andrei, la Biserica ”Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din cartierul Viile Dejului. Acolo au mai fost prezenți Aurelian Mureșan (președintele PNL Dej), primarul comunei Vad, David Prunean, precum și Marius Mînzat, vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Cluj. Cu toții au intrat în contact cu prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean și au fost testați pentru noul coronavirus.

ACTUALIZARE ora 12:35: Primarul comunei Vad, David Prunean ne-a anunțat că, în cazul său, rezultatul testului este NEGATIV.

ACTUALIZARE ora 14:55: Și rezultatul primarului Dejului, Morar Costan este NEGATIV.

Revenim cu detalii!

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

  1. Titi

    2020-07-07 la 3:34:37 PM

    Si ce daca a fost testat? Izolare doua saptamani. Asa scrie la lege. Sper ca s-a testat pe banii lui, ca toti ceilalti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER