Conectează-te cu noi

Eveniment

„Bruce Lee” de Dej! S-a luat la trântă cu pubelele de gunoi și acum este căutat de polițiști – VIDEO CAMERE DE SUPRAVEGHERE

Publicat acum

pe

Camere de supraveghere Dej tanar pubela de gunoi distrugereUn tânăr este căutat de oamenii legii din Dej după ce, în noaptea de 13 spre 14 august, a reușit „performanța” de a dărâma mai multe pubele din oraș.

Incidentul s-a petrecut pe strada Ecaterina Teodoroiu din municipiul Dej, în noaptea de 13 spre 14 august, iar ghinionul tânărului cu apucături de bătăuș a fost că o parte din periplul său pe străzile din oraș a fost surprins de camerele de supraveghere.

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere amplasată la intersecția străzilor Ecaterina Teodoroiu și Mihai Viteazu se poate observa cum un tânăr în vârstă de aproximativ 17-18 ani, cuprins de aburii alcoolului, se oprește în dreptul unei pubele amplasate pe un stâlp de electricitate și începe să își exercite cunoștințele sale în materie de „kung-fu”. După mai multe încercări ratate, vizibil „afectat” de seara petrecută în oraș, reușește să îi dea knock-out (n.r. pubelei), după care își continuă drumul.

Se pare că acest „Bruce Lee de Dej”, în periplul său spre cartierul Dealul Florilor, a mai rupt și oglinzile unor autoturisme parcate pe marginea drumului, însă, surprins de un martor, a luat-o la fugă.

Oamenii legii îl caută acum pe adolescentul cu probleme de comportament pentru a-i cere socoteală.

Dejenii care pot oferi informații referitoare la identitatea tânărului care apare în imaginile surprinse de camera de supraveghere sunt rugați să sune la Poliția Dej – telefon 0264 21 21 21.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER