Conectează-te cu noi

Sport

Budokan Ryu se întoarce cu rezultate excelente de la Cupa Dojokan din Deva – FOTO

Publicat acum

pe

Budokan Ryu la Aiud (1)

Weekendul trecut, la Aiud, a avut loc cea de-a 18-a editie a Cupei Dojokan la Karate WKC, competitie nationala, cu traditie, organizata sub egida Federatiei Romane de Karate WKC si gazduita de clubul din Aiud, CS Dojokan Activ.

Competitia deja consacrata in calendarul competitional a fost ultima verificare inainte de Campionatul National pentru cadeti, juniori si seniori, care va avea loc la Bucuresti, la inceputul lunii mai.

Clubul Sportiv Budokan Ryu a deplasat un lot de 25 de sportivi la acest concurs, ca numar de sportivi inscrisi clasandu-se pe locul 3 din cele 32 de cluburi participante, care au adunat un total de 411 sportivi si 66 de echipe.

Bilantul final al rezultatelor a fost 3 medalii de aur, 2 medalii de argint, 6 medalii de bronz si 5 locuri 4.

Astfel PANESCU DORIN si ORBAN REBEKA au pasit pe cea mai inalta treapta a podiumului la probele de kumite individual 15-17 ani, respectiv 11-12 ani. iar ORBAN REBEKA, ILCA VIORIS si POP IULIA au obtinut aurul la proba de kumite exhipe feminin 13-14 ani.

Argintul a fost adus la Dej de catre BOTA VLAD la individual 13-14 ani si ILCA VIORIS la individual feminin 13-14 ani.

Medalii de bronz la probele individuale au obtinut TOTH BIANCA (9-10ani), GHENEA DARIUS (7-8ani), POP ANDRADA si DENES IOANA (15-17ani). La echipe, BOCA DENISA, DENES IOANA, TOPA ANDREEA si POP ANDRADA (15-17ani) si NEMETI MADALINA impreuna cu TOTH BIANCA si MAN DENISA (9-10 ani).

Pe locul 4, foarte aproape de podium s-au clasat si sportivii ROMAN SERGIU, PANESCU DORIN, MOSUTAN RADU si BARBOS CRISTIAN (echipe masculin 15-17 ani), ORBAN REBEKA, GHENEA DENISA si POP NARCISA (echipe feminin 11-12 ani), DERTA VALERIAN, PANESCU ALEXANDRU si BOTA VLAD (echipe masculin 13-14 ani), POP ADELINA, CELSIE ISABELLA si SALISTEAN FLAVIA (echipe feminin 9-10 ani), precum si SALISTEAN SERGIU, GHENEA DARIUS si MATEI CRISTIAN (echipe masculin 7-8 ani).

Evolutie deosebit de buna a avut si LUCA CICEOVEAN care s-a clasat pe locul 6.

Antrenorii clubului BOGDAN SAVU, PAULA GROSAN si LORAND ALBERT, felicita toti sportivii care au participat la acest concurs pentru modul in care au evoluat si pentru rezultatele obtinute. De asemenea, conducerea clubului doreste sa multumeasca pe aceasta cale parintilor pentru sprijinul si intelegerea de care dau dovada de fiecare data, precum si Consiliului Local Dej si primarului Morar Costan pentru sprijinirea performantei in municipiul Dej, sponsorilor si colaboratorilor care fac posibile rezultatele si performanta sportivilor CS Budokan Ryu.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER