Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Cadre didactice din Spania, Grecia, Turcia, Italia și Polonia, VIZITĂ la Primăria Dej – FOTO

Publicat acum

pe

parteneri-vizita-1Un grup de cadre didactice de la unități de învățământ din Spania, Grecia, Turcia, Italia, Polonia au efectuat astăzi o vizită la Primăria Municipiului Dej. 

Vizita cadrelor didactice în municipiul nostru se realizează în cadrul proiectului european ”Erasmus+”,  iniţiat de Școala Gimnazială ”Avram Iancu” Dej şi intitulat „Developing trans and inter curricular skills for the 21-st century”.

În cadrul întâlnirii, primarul Morar Costan le-a urat un bun venit la Dej oaspeţilor Şcolii Gimnaziale ”Avram Iancu”, a făcut o scurtă prezentare a municipiului nostru şi a felicitat cadrele didactice din şcolile partenere pentru preocuparea de a creşte nivelul procesului  educaţional, de a dezvolta tehnici educaţionale şi un context de evenimente care să faciliteze înţelegerea aspectelor teoretice prin analizarea de evenimente comune întâlnite în experienţa cotidiană.

De asemenea. cadrele didactice din şcolile partenere au avut ocazia de a-şi prezenta ţările de provenienţă, şcolile şi şi-au exprimat aprecierea faţă de ţara noastră, de Dej, de cadrele didactice, elevii școlii ”Avram Iancu”, precum şi de primirea caldă de care au avut parte.

Proiectul, iniţiat de Școala Gimnazială ”Avram Iancu” Dej, se desfăşoară pe o perioadă de doi ani şi în cadrul lui şcoala dejeană are ca parteneri șapte unităţi de învăţământ:

  • CEIP San Luis, Spania
  • 5-th Lyceul of Volos, Grecia
  • Zeytinlibahce Mesleki ve Teknik, Turcia
  • Bagcilar Mustafa Kemal Ortaokulu, Istanbul, Turcia
  • Istituto Comprensivo Salvatore Casella, Italia
  • Zespol Szkol nr 10 w Lublinie, Polonia
  • Zespol SP nr2,P i Gimnazjum Zagnansk, Polonia

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER