Conectează-te cu noi

Eveniment

Camion în flăcări, în Dej – FOTO

Publicat acum

pe

Un incendiu a izbucnit astăzi, în jurul orei 12:40, pe strada Dumbrava Roșie din municipiul Dej. Un camion a fost cuprins de flăcări.

Pentru lichidarea incendiului, la fața locului – în curtea unui operator economic – s-au deplasat două autospeciale pentru stins incendii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej.

”Forțele de intervenție au găsit capul tractor al camionului cuprins în totalitate de flăcări, cu posibilitatea de a se extinde la un alt camion, dar și la alte obiective din curtea operatorului economic, între care un rezervor de aproximativ 10 tone de motorină și un palet cu saci de azotat de amoniu (se aflau la aproximativ 7 metri față de focarul incendiului). Un șofer din cadrul operatorului economic a evacuat camionul care era în apropierea incendiului și a reușit să evite propagarea arderii la acesta”, a transmis ISU Cluj.

Intervenția promptă a pompierilor dejeni a asigurat lichidarea rapidă a flăcărilor și evitarea propagării acestora mai departe de limitele în care au fost găsite.

Din fericire, nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment. ”Cercetările preliminare au indicat ca și cauză probabilă o defecțiune la instalația electrică a camionului”, au mai spus pompierii.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER