Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Campania „Fii bun de Crăciun”, inițiată de Protopopiatul Ortodox Dej, s-a finalizat – FOTO

Publicat acum

pe

DSC08738-1024x768

În perioada premergătoare sărbătorii Nașterii Domnului, în Protopopiatul Ortodox Dej, au fost intensificate activitățile pastoral-misionare, social-filantropice și culturale.

La îndemnul preotului protopop Ioan BUFTEA cuvintele: ”Fii bun de Crăciun” au ajuns la sufletele oamenilor buni, care cu mic cu mare, s-au mobilizat și au dăruit familiilor nevoiașe cu mulți copii și vârstnicilor singuri care își duc traiul la limita sărăciei, cadouri constând în:  alimente, îmbrăcăminte, aparatură electrocasnică și jucării.

„Mulțumiri preoților din Protopopiatul Dej care s-au implicat activ în desfășurarea acestei campanii, dar și copiilor de la școlile Mihai Eminescu și Avram Iancu din Dej, care la îndemnul doamnelor profesoare PETRESCU Daniela și SILAȘI  Adina s-au implicat activ și au arătat că sunt uniți și se pot mobiliza pentru a realiza mici bucurii semenilor lor”, se arată pe site-ul Protopopiatului Ortodox Dej.

De aceste daruri s-au bucurat și beneficiarii „Serviciului de îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice Dej”, primul serviciu social înființat de Asociația Filantropia Ortodoxă Cluj-Napoca filiala Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER