Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Campania umanitară „Trimite un copil sărac la școală”, la final! Zeci de copii nevoiași din Dej au primit rechizite – FOTO

Publicat acum

pe

Zeci de copii nevoiași din Dej au primit ghiozdane complet echipate, la început de an școlar, în cadrul campaniei derulate de Asociația Filantropia Ortodoxă Dej, în colaborare cu Protopopiatul Ortodox Român Dej, intitulată „Trimite un copil sărac la școală!”.

Campania „Trimite un copil sărac la școală!” s-a născut din constatarea că un număr semnificativ de copii din municipiul Dej, dar și din localitățile învecinate, nu au posibilitatea de a avea un ghiozdan nou și rechizitele necesare pentru a merge la școală și din această cauză abandonează sistemul de învățământ. De sunetul clopoțelului, care anunță începutul anului școlar, se pot bucura și copiii proveniți din familii sărace.

„Prin această campanie ne-am propus să aducem lumină şi bucurie copiilor proveniți din familii sărace, ajutându-i să uite de neajunsurile materiale în importantul moment de început al unui nou an şcolar. Am fost întâmpinaţi cu bucurie şi îmbrăţişări de către toți copiii care au primit ghiozdane, rechizite, dar și îmbrăcăminte. Ne-am convins că şi în sărăcie oamenii se pot iubi şi copiii pot fi fericiţi atunci când au strictul necesar. Dorim să mulțumim tuturor oamenilor care ne-au sprijinit și în această campanie, chiar dacă nu putem schimba peste noapte vieţile acestor copii, cu care viața a fost mai dură, putem încerca să aducem un zâmbet pe feţele a câtorva dintre ei”, a declarat Costinel Șoaită, coordonatorul campaniei „Trimite un copil sărac la școală!”.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER