Conectează-te cu noi

Politic

CAMPANIE INEDITĂ la Dej. Statuia din Parcul Mic va fi iluminată în roz

Publicat acum

pe

Cancer san campanie

Statuia din Parcul Mic din municipiul Dej va fi iluminată în roz, într-o campanie de prevenire și luptă împotriva cancerului la sân.

Organizația Femeilor Liberale din Dej se alătură campaniei de informare a populației privind prevenția și lupta împotriva cancerului la sân și va ilumina în roz Statuia Corifeilor din Parcul Mic, joi, 1 octombrie la ora 20. De asemenea, se vor împărți fundițe roz, ca simbol al luptei împotriva acestui necruțător flagel.

În cadrul proiectului național ”PNL are grijă de sănătatea ta”, OFL Dej a demarat de o săptămână o serie de activități medicale de prevenție, consultații în domeniile : optometrie, medicină internă, ecografie abdominală și tiroidiană, E.K.G. , spirometrie, tratamente faciale, psihodiagnostic și tratament pentru anxietate, analiză nutrițională la persoane cu obezitate, urmând ca în luna octombrie să se implice în acțiuni de prevenție a cancerului la sân.

Organizația Femeilor Liberale din Dej reamintește persoanelor feminine cu vârste cuprinse între 50- 65 de ani, posibilitatea de a efectua gratuit mamografii în toată perioada lunii octombrie, în municipiul Cluj-Napoca . Programările se fac la numărul de telefon 0264560988.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER