Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Campanie stradală a grupului Impact Phoenix Dej, în Parcul Mic – FOTO

Publicat acum

pe

....

Clubul de educație non-formală IMPACT Phoenix Dej a organizat miercuri o campanie stradală în cadrul proiectului Erasmus Plus “Animate the Global change”.

....

Acest proiect a fost inițiat prin intermediul unui parteneriat internațional dintre Asociația A.R.T. Fusion din Romania și ACET-TOGO din Togo. Acesta cuprinde 8 tari: România, Ungaria, Portugalia, Polonia din partea Europeană si Ghana, Togo,Tanzania, Nigeria din partea Africană. Acesta a apărut în urma identificării unei nevoi accentuate în țările participante de proiecte pliate pe mediu, dezvoltare durabilă și sustenabilitate.

Scopul campaniei a fost informarea populației dejene cu privire la efectele poluării asupra planetei și modul în care fiecare dintre noi poate contribui la combaterea acesteia. Temele campaniei au fost reciclarea, consumul responsabil de resurse si stilul de viata sustenabil.

Copiii au evidențiat într-un mod cât mai interactiv problemele și au prezentat metodele de rezolvare a acesteia prin intermediul activităților precum ghicirea litrilor de apa folosiți pentru obținerea anumitor bunuri, calcularea amprentei personale asupra planetei și împărțirea flayerelor.

Au existat atât un info point unde oamenii au putut fi informați, cât și un atelier creativ. De asemenea, clasa X A din cadrul liceului teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian” Dej a organizat o parada de costume confecționate din materiale reciclabile.

Campania a vizat populația tânără, aceasta fiind cea mai receptiva la aceste teme, însă oricine a putut participa la activitate. Clubul Impact încurajează dejenii să-și adapteze stilul de viata la unul cât mai sustenabil și responsabil fata de resurse si mediu.

Text – Popan Denis – Andrei, clasa a XI-a A, LAPI Dej

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER