Conectează-te cu noi

Naţional

CÂND este permisă ieșirea din casă a persoanelor peste 65 de ani

Publicat acum

pe

loading...

Circulația persoanelor peste 65 de ani, în afara locuinței/gospodăriei, este permisă numai în intervalul orar 11.00 – 13.00, strict pentru următoarele motive:

1. Deplasarea pentru asigurarea de bunuri care acoperă necesităţile de bază ale persoanelor şi animalelor de companie/domestice; (Vi se poate solicita declaraţie pe propria răspundere, completată în prealabil)

2. Deplasarea pentru asistenţă medicală care nu poate fi amânată şi nici realizată de la distanţă; (Vi se poate solicita declaraţie pe propria răspundere, completată în prealabil)

3. Deplasarea din motive justificate, precum îngrijirea/ însoţirea unui minor, asistenţa altor persoane vârstnice, bolnave sau cu dizabilităţi, ori în cazul decesului unui membru de familie; (Vi se poate solicita declaraţie pe propria răspundere, completată în prealabil)

4. Deplasări scurte, în apropierea locuinţei/gospodăriei, legate de activitatea fizică individuală a persoanelor (cu excluderea oricăror activităţi fizice colective), cât şi pentru nevoile animalelor de companie/domestice. Vi se poate solicita declaraţie pe propria răspundere, completată în prealabil)

De asemenea, circulaţia persoanelor peste 65 de ani, în exteriorul locuinţei/ gospodăriei, este permisă şi în afara intervalului orar 11.00 – 13.00, dacă aceasta se face în interes profesional ori pentru realizarea de activităţi agricole. Vi se poate solicita declaraţie pe propria răspundere, completată în prealabil)

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER