Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Captură impresionantă pe Aeroportul Internațional Cluj! Cu ce a fost prins un chinez de polițiștii de frontieră – FOTO

Publicat acum

pe

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Aeroport Cluj-Napoca în cooperare cu lucrători vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Cluj-Napoca au descoperit în bagajele unui cetăţean chinez, aproape 11 kilograme de obiecte vechi şi bijuterii din metal alb, presupuse a fi din argint, fără a deţine documente legale.

Luni după-amiază, în jurul orei 14:20, la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Cluj-Napoca s-a prezentat pe sensul de ieşire din ţară, călătorind pe ruta Cluj-Munchen-Beijing, un cetăţean chinez în vârstă de 32 de ani.

Cu ocazia controlului de securitate, lucrători din cadrul Brigăzii Antitero i-au informat pe polițiștii de frontieră că au suspiciuni cu privire la bagajele persoanei în cauză, fapt pentru care poliţiştii şi lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit al acestora. Astfel, au fost descoperite mai multe obiecte vechi şi bijuterii din metal alb (cercei, inele, brăţări), susceptibile a fi din argint, în greutate totală de 10.737 grame. Cu privire la bunurile descoperite, cetăţeanul chinez a declarat că le-a achiziţionat de la diverse persoane din diferite târguri de antichităţi.

Întreaga cantitate bunuri a fost reţinută de către autoritatea vamală urmând a fi predată Trezoreriei Cluj şi Direcţiei Judeţene pentru Cultură şi Patrimoniu Naţional Cluj în vederea evaluării şi expertizării, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER