Conectează-te cu noi

Naţional

CARBURANT sub 5 lei/litru, un vis devenit REALITATE

Publicat acum

pe

pompa benzina

Ieftiniri masive la pompă! De asta au avut parte românii care au ales să își alimenteze autoturismele cu carburant în ultima săptămână.

Ieftinirea este cauzată de scăderea prețului barilului de petrol pe piețele internaționale, de la 100 de dolari (cât se înregistra anul trecut în aceași perioadă), până la 38 de dolari (cât s-a înregistrat ieri), astfel că mai multe benzinării au afișat la pompă prețuri de sub 5 lei/litru, iar ieftinirile nu se vor opri aici.

Potrivit specialiștilor, prețul carburanților de pe piețele internaționale nu se reflectă încă în prețul de la pompă din România, iar românii se pot aștepta în următoarele luni la o ieftinire de până la 5 procente.

Mai mult de jumătate din prețul carburnaților din România se întoarce la stat sub formă de accize și TVA. Chiar și așa, în noul cod fiscal, votat deja de parlamentari, se renunță la supracciză, ceea ce ar determina ieftinirea benzinei și a motorinei cu aproximativ 40-50 de bani/litru. Măsurile vor fi luate însă abia de la 1 ianuarie 2017.

 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER