Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Cărţile lui Gregorian Bivolaru, lansate la Cluj în absenţa autorului

Publicat acum

pe

Trei cărţi ale lui Gregorian Bivolaru, „profesor de yoga”, au fost lansate, vineri, la Cluj-Napoca, în cadrul Festivalului Internaţional de Carte Transilvania (FICT), în absenţa autorului, scrie Mediafax.

Adrian Rădulescu, reprezentant al editurii care a tipărit volumele, a declarat, vineri, că volumele se vând foarte bine şi că acestea au fost scrise de Guru în perioada în care era în străinătate.

Am lansat trei cărţi ale lui Gregorian Bivolaru referitoare, prima, la clorura de magneziu, care este un remediu uimitor, o alternativă la medicamente, ajută la vindecarea unor răni, apoi una despre tehnici yoghine simple, accesibile oricui, care generează efecte benefice intense, şi ultima despre tainele dezvăluite ale argintului coloidal care, de asemenea, poate avea efecte de ameliorare a unor boli. Lansarea s-a făcut în absenţa autorului care a scris volumele în perioada când era în străinătate, dânsul fiind un adept al terapiilor alternative. Volumele se vând foarte bine”, a spus Rădulescu.

Două dintre cărţile lansate se vând cu 16 lei, iar una cu 8 lei, acestea având ca date de apariţie anii 2017, 2013 şi 2011.

La standul editurii care a tipărit cărţile lui Gregorian Bivolaru, „profesor de yoga”, sunt prezente peste 20 de volume ale acestuia.

Gregorian Bivolaru este căutat internaţional pe teritoriul Europei, pe site-ul Europol fiind postată imaginea cu liderul MISA. El este suspectat de nouă infracţiuni, între care trafic de fiinţe umane şi abuz sexual, comise în Franţa şi Finlanda, începând cu 2006.

 

Sursa – Mediafax

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER