Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Cășeiu | Parteneriat public privat pentru dezvoltarea comunei? – FOTO

Publicat acum

pe

Cașeiu Asociatia GAL dezvoltare (1)Astăzi, la Căminul Cultural din Cășeiu, a avut loc o întâlnire cu reprezentanții Grupului de Acțiune Locală Valea Someșului. 

Tematica întâlnirii din Cășeiu a avut ca scop dezbaterea strategiilor de dezvoltare pe plan social și economic a comunei.

Grupul de Acțiune Locală (GAL) Valea Someșului reprezintă un parteneriat public-privat având ca scop principal dezvoltarea Văii Someșului pe mai multe direcții. De altfel, din această asociație fac parte 45 de membri: 12 comune, printre care și Comuna Cașeiu, 10 comune din județul Sălaj, 2 comune din județul Cluj, 6 ONG-uri și 27 de agenți economici.

Scopul Planului de Dezvoltare Locală este îmbunătățirea calității vieții pentru locuitorii teritoriului, scop care va putea fi atins prin dezvoltarea economico-socială a teritoriului, prin întărirea capacității teritoriului de a păstra populația în zonă, prin utilizarea resurselor locale și păstrarea valorilor naturale și cultural-antropice.

Structura Planului de Dezvoltare Locală este subliniată de priorități, obiective operaționale și măsuri pe baza cărora vor fi elaborate proiectele.

 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER