Conectează-te cu noi

Eveniment

Câțcău – Prietenii tânărului MORT în accident au ținut un moment de RECULEGERE și au aprins lumânări – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Prietenii tânărului care a murit azi-noapte într-un accident petrecut la 15 kilometri de Dej, pe DN1C, au ținut un moment de reculegere pe terenul de fotbal din Câțcău.

În această seară, la ora 19, aproximativ 50 de tineri, prieteni ai șoferului care a pierit azi-noapte în accidentul de la ieșire din Câțcău, s-au adunat pe terenul de fotbal din localitate pentru a ține un moment de reculegere în memoria lui. Aceștia au aprins lumânări în apropierea unei porți de pe teren și s-au rugat pentru Sorin.

Se pare că aseară, înainte de teribilul accident, Sorin a urmărit un meci de fotbal pe sintetic, în Câțcău, alături de mai mulți prieteni, și urma să ajungă la un local din Căpâlna. Cu câțiva kilometri înainte de destinație, tânărul de 27 de ani a apăsat prea tare pedala de la accerație, a pierdut controlul mașinii și s-a rostogolit de mai multe ori în afara șoselei.

Sorin a depășit cu mașina chiar pe unul dintre prietenii săi, înainte să se producă grozăvia. ”Ne știm de mici, era un băiat foarte de treabă, foarte bun, foarte sufletist. Îi plăcea fotbalul, juca de mic. Am fost prieteni de mici. Aseară am fost și eu la meci. Eu am plecat mai repede și el un pic mai târziu, cu un minut, două. Eu am mers, am văzut că vine o mașină, m-a depășit în curbă, a derapat și s-a dat peste cap. Am oprit, nu am condus eu și am venit înapoi. L-am căutat și nu l-am găsit acolo… era în mijlocul asfaltului, a povestit Cristian Mureșan.

Prietenul său cel mai bun, Cosmin Vălean, a povestit că Sorin era ”un băiat foarte de treabă, mă cunosc cu el de mic. Oriunde mergea unul – când eram mici -, mergeam amândoi. Eram cei mai buni prieteni, ne ajutam oricând și făceam orice unul pentru altul. Nu știu ce s-a întâmplat aseară, nu pot să îmi dau seama… A plecat tânăr, ne-a părăsit… Aseară am fost la meci, ne uitam la meci, din mașină…”.

Acesta a spus și cum a aflat de tragedie, la scurt timp după producere, și de ce s-au întrunit tinerii din localitate pe terenul de fotbal din Câțcău. ”M-a sunat prietenul acesta, Cristian și mi-a spun că Sorin a avut accident. Când am ajuns acolo l-am găsit pe șosea… În seara aceasta ne-am adunat aici pentru că i-a plăcut foarte mult fotbalul… A fost prietenul nostru… Ne-am adunat să ținem un moment de reculegere și fiecare să ajute cât poate familia lui. Toată noaptea am stat la familia lui, azi toată ziua, am pregătit tot ce putem să facem, că în viață nu îl mai putem aduce… Măcar să ajutăm cu cât putem”, a explicat cel care i-a fost coechipier lui Sorin la Știința Câțcău și Cetatea Unguraș.

Vă reamintim, conducătorul auto, care nu purta centura de siguranță, a fost proiectat din autovehicul la o distanță de aproximativ 15 metri și s-a stins pe asfalt, în timp ce mașina s-a oprit la mai bine de 50 de metri de locul în care a părăsit decorul.

Medicii, polițiștii și pompierii din Dej, deplasați de urgență la fața locului, l-au găsit fără suflare, pe șosea, cu capul sub el, având leziuni incompatibile cu viața. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea lui. Detalii AICI.

IMAGINI VIDEO de la locul accidentului:

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER