Conectează-te cu noi

....

Eveniment

Câte persoane infectate cu COVID-19 au murit la Spitalul Municipal Dej, de la începutul valului patru și până în prezent

Publicat acum

pe

....

Medicul Mihai Pandrea a anunțat, azi, că de la începutului valului patru de COVID-19, 25 de persoane infectate cu noul coronavirus au decedat la Spitalul Municipal Dej.

”În acest moment, avem 50 de pacienți internați: 44 pe secția COVID și 6 în Terapie Intensivă (…) De la începutul acestui nou val – cum i se spune ”valul patru” – am avut 25 de decese COVID la noi la spital. Dintre acestea, 24 au fost la pacienți nevaccinați și un deces COVID am avut la o pacientă de peste 80 de ani, vaccinată, care avea multe alte comorbidități asociate. Aceasta este situația deceselor”, a declarat la Radio Fir medicul Mihai Pandrea, managerul Spitalului Municipal Dej.

....

”Din 15 august avem numărătoarea, atunci am tratat primul pacient COVID-19 din acest val, al patrulea. De atunci au fost 550 de pacienți – la domiciliu, cu forme ușoare, au fost trimiși 357 (sub supravegherea medicilor de familie și cu recomandarea de a reveni în caz de agravare), iar internați – pe lângă cei 50 de acum – încă 193. Dintre cei 193 internați, 17 au fost vaccinați, restul de 176 nevaccinați, a mai precizat managerul Spitalului Municipal Dej.

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej și împrejurimi, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER