Conectează-te cu noi

Naţional

Ce NU ai voie să faci de Crăciun și Revelion

Publicat acum

pe

Restricțiile nu se vor relaxa de în nopțile de Crăciun și Revelion.

Nici în nopțile de sărbătoare, de Crăciun și Revelion nu vom putea ieși afară după ora 23, iar artificiile puternice sunt interzise.

În acest sezon, 32 de tone de artificii și petarde au fost confiscate, iar 229 s-au ales cu dosar penal fiindcă le-au vândut fără autorizație, scrie ProTv.

În acest an nu vom mai putea sărbători în stradă, la lansarea artificiilor de Anul Nou. Românii au voie să iasă cel mult până în fața casei, dar nu în stradă.

“Deci, nu s-a schimbat nimic din programul care există şi care este prevăzut. La orele 11, în toată ţara, oamenii nu mai pot să iasă decât în bază de declaraţie. Nu pot să iasă să sărbătorească în străzi sau astea decât eventual în faţa casei, dacă o să iasă. Deci noi ştim că rămânem clar pe restricţiile pe care le avem până acum, oricum nu sunt atât de dure ca în alte ţări”, a anunțat Raed Arafat, secretar de stat MAI.

Cei care, totuși, ignoră sfaturile autorităților și ies în stradă pentru a vedea artificiile ca în mod „tradițional” vor fi sancționați. Amenzile pornesc de la 500 de lei și pot ajunge la 2.500 lei.

Dacă aceștia sunt prinși de autorități că organizează și un eveniment privat se vor alege cu dosar penal.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER