Conectează-te cu noi

Politic

Ce se întâmplă cu Aurelian Mureșan după pierderea alegerilor? ”Voi lupta în Consiliul Local…”

Publicat acum

pe

depunere candidatura Aurelian Muresan (5)

Aurelian Mureșan, candidatul PNL la Primăria Dej a pierdut, ieri, bătălia pentru fotoliul de primar, însă promite că va continua promovarea măsurilor și politicilor de dreapta.

Președintele PNL Dej a reacționat astăzi, pe o rețea de socializare, după pierderea bătăliei electorale de ieri. ”Multumesc tuturor dejenilor care au avut incredere in mine si au votat programul meu de dezvoltare a orasului. In continuare am sa promovez masurile si politicile de dreapta ca unica si singura solutie pentru dezvoltarea orasului si pentru a crea noi locuri de munca.

Voi lupta in Consiliul Local pentru transparentizarea cheltuielilor publice, eficientizarea administratiei si respectarea cetateanului.

In toata aceasta campanie am fost practic din usa in usa, am stat de vorbacu foarte multi dejeni si am vazut problemele mari cu care se confrunta. Le promit ca nu am sa uit de aceste probleme si in calitate de consilier local am sa le pun pe agenda publica pentru a le rezolva.

Trebuie sa nu mai existe cuvantul „nu se poate” in discursul primarului, oamenii asteapta solutii, nu explicatii. Urmatorul mandat este unul greu pentru ca sunt extraordinar de multe probleme nerezolvate in oras.

Voi lucra in continuare cu dejenii, sunt alaturi de ei si pe cei care m-au votat ii asigur ca ii voi reprezenta cu responsabilitate si cinste in Consiliul Local”, transmite Aurelian Mureșan.

Vă reamintim, Morar Costan a câștigat un nou mandat în fruntea municipiului Dej, 9.066 persoane acordându-i votul lor de încredere (62,17%). De cealaltă parte, Aurelian Mureșan a fost votat de numai 3713 dejeni (25,46%).

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER