Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Ce ”surpriză” au găsit jandarmii clujeni într-un ”ou cu surprize” – FOTO

Publicat acum

pe

Ieri, 9 octombrie, un echipaj de jandarmi aflat în misiunea de patrulare pe raza municipiului Cluj-Napoca, a observat în zona Parcului Cetățuia două persoane care la vederea forțelor de ordine au manifestat un comportament suspect.

Forțele de ordine au trecut la interceptarea și legitimarea barbaților, iar în momentul în care au devenit agitați, jandarmii au efectuat controlul corporal preventiv și controlul bagajelor și au avut “surpriza” de a găsi asupra acestora substanțe interzise la deținere, ascunse într-un recipient tip “ou cu surprize”.

În continuare, au fost întocmite actele necesare începerii cercetărilor, conform prevederilor articolului 4, alin.(1) din Legea 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, care împreună cu bunurile și substanțele ridicate în vederea confiscării, au fost predate Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism- Structura Teritorială Cluj.

Reamintim cetățenilor că efectivele din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca desfășoară zilnic activități de prevenire și combatere a consumului și traficului de substanțe interzise.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER