Conectează-te cu noi

Eveniment

Ce tipuri de vaccin sunt disponibile în centrele din Dej?

Publicat acum

pe

În centrele de vaccinare din municipiul Dej este folosit un singur tip de vaccin. Pentru o scurtă vreme a fost folosit și un al doilea tip.

La acest moment, în centrele de vaccinare de pe raza municipiului Dej se inoculează doar serul Pfizer BioNTech. Pentru o scurtă perioadă de timp, la centrul de pe strada Regina Maria s-a vaccinat și cu Moderna. Acum însă, în ambele fluxuri ale Centrului de Servicii Sociale Dej se administrează doar Pfizer BioNTech.

Conform platformei vaccin.info, și la Centrul Comandamentul Bazei 4 Logistică (fostul centru MaPN) de pe strada Pandurilor și la Centrul de la fosta Școală Generală nr. 5 (strada Fragilor) ar urma să fie folosit tot serul Pfizer BioNTech. Informația este susținută și de graphs.ro.

Astfel, în municipiul Dej nu este utilizat vaccinul AstraZeneca. Serul Johnson& Johnson ar urma să sosească în România doar în a doua parte a lunii aprilie și nu se știe dacă vor fi trimise doze și la Dej.

Vă reamintim, luni, 15 martie, a fost deschisă platforma națională de programare pentru vaccinare și pentru persoanele din etapa a treia a campaniei de imunizare împotriva coronavirusului. În acest moment nu sunt locuri disponibile pentru programare, dar persoanele care vor să se vaccineze se pot înscrie pe listele de așteptare, urmând ca atunci când sosesc doze să se poată programa pentru imunizare.

Până la ora redactării acestei știri, 3888 persoane s-au înscris pe listele de așteptare ale centrelor din Dej.

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej și împrejurimi, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER