Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Cei mai talentați elevi din Dej au fost premiați la Muzeul Municipal Dej – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

vernisaj muzeul municipal concurs (9)

La Muzeul Municipal Dej au fost premiați astăzi cei mai talentați elevi participanți la cea de-a X-a ediție a expoziției de pictură ”Un zâmbet, o floare”. Totodată, au fost premiați câștigătorii concursului ”Dragă mamă…”.

Cele mai frumoase picturi realizate de elevii claselor a III-a și a IV-a, au ajuns într-o expoziție ce a avut ca temă centrală Ziua Femeii, a Mamei și a începutului de primăvară. Acestea au fost premiate astăzi la Muzeul Municipal Dej, iar cei mai talentați dintre școlari au primit diplome, dar și mici atenții. Nici învățătoarele implicate nu au fost uitate de organizatori, acestea primind diplome și flori în semn de apreciere pentru munca depusă.

Tot în cadrul aceluiași eveniment au fost premiați și câștigătorii concursului de scrisori și eseuri intitulat “Dragă mamă…”, activitate inițiată de Asociația ”Sfintii Apostoli Luca și Andrei”. Concursul, adresat elevilor claselor V-VIII din Dej, a constat în compunerea unei scrisori sau a unui eseu adresat mamei. Vezi mai jos câștigătorii.

Comisia de corectare, validare și stabilire a câștigătorilor a fost compusă din: prof. Marchiș Ramona (Colegiul Național Andrei Mureșanu Dej), președinte și: prof. Abrudan Mirabela (Liceul Teoretic Alexandru Papiu Ilarian Dej), prof. Bumbu Simona (Școala Generală Mihai Eminescu Dej), prof. Varga Nicoleta (Școala Generală Avram Iancu Dej), prof. Todoruț Carmen (Școala Generală Nr. 1 Dej), prof. Marta Haitonic (Colegiul Național Andrei Mureșanu Dej) în calitate de membri. Comisia a citit peste 100 de scrisori și eseuri, după cum a anunțat Sorin Căpâlna (ASLA).

Premierea a fost făcută de primarul Morar Costan, de Constantin Albinetz, directorul Muzeului Municipal Dej și de preotul Sorin Căpâlna din cadrul Asociației ASLA.

Câștigătorii concursului ”Dragă mamă…”

La secțiunea scrisoare, câștigătorii au fost:

Locul I Petric Mira -clasa VI-a B Colegiul Național Andrei Mureșanu

Locul II Hitioan Alexandra -clasa V-a A Liceul Teoretic Alexandru Papiu Ilarian

Locul III Turcu Paula Octavia –clasa V-a A Școala Generală Nr. 1

Premiul special  Marsch Robert  V-a A  Liceul Teoretic Alexandru Papiu Ilarian

La sectiunea eseu, câștigătorii au fost:

Locul I Pop Teodora– clasa VIII –a Colegiul Național Andrei Mureșanu

Locul II  Silaghi Bianca– clasa VIII-a  A Școala Generală Mihai Eminescu

Locul III  Cristea Sonia– clasa VII-a  Colegiul Național Andrei Mureșanu

Premiul Special Galu Lorena– clasa VII-a A Școala Generală Avram Iancu

În afara concursului, Asociația ”Sfintii Apostoli Luca și Andrei” a acordat Premiul “like&share” elevului Cireașă Gabriel, clasa VIII-a – elev al Colegiului Național Andrei Mureșanu, în semn de apreciere pentru promovarea acestui concurs în mediul online.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER