Conectează-te cu noi

Naţional

Cele mai frumoase mesaje de Crăciun 2021. Scrie-le celor dragi în pragul sărbătorilor de iarnă

Publicat acum

pe

Vă prezentăm cele mai frumoase și pline de magie mesaje de Crăciun 2021.

Cele mai frumoase mesaje de Crăciun 2021

„Fie ca acest Crăciun să fie unul luminos, să îţi mângâie sufletul, să îţi aducă bucurii şi prosperitate, fericire şi noroc, cadouri sub brad şi persoanele dragi aproape!”

„Să ai parte de cele mai fericite sărbători din viaţa ta alături de cei dragi inimii tale! Te îmbrăţişez şi îţi transmit toată dragostea şi gândurile mele cele mai frumoase de Crăciun.”

„Strălucirea Crăciunului să vă lumineze inimile, iar în sufletele voastre să oglindească lumina caldă a lumânărilor aprinse în seara de Ajun. Crăciun Fericit!”

„Chiar dacă a fost un an mai dificil îți doresc să ai parte de cele mai fericite sărbători din viaţa ta! Te îmbrăţişez şi îţi transmit toată dragostea şi gândurile mele cele mai frumoase de Crăciun. ”

„ Cel mai frumos cadou pe care ți-l poate aduce acest Crăciun este o familie fericită și prieteni dragi aproape. Îți doresc sărbători de vis alături de cei dragi! ”

„Să ai un Crăciun Fericit și să trăiești în sărbătoare și distracție, să îți miroasă a brad în casă și a bani în buzunare! Multă sănătate și fericire.”

„Ai văzut vreun ren maro sau un spiriduș în bleu? Să ai un Crăciun de invidiat, multă sănătate, la mulți ani, dar mai ales la mulți bani!”

„Fie ca magia Crăciunului să îți aducă momente de iubire, bucurie și multă sănătate. Crăciun Fericit!”

„Îți transmit cele mai calde gânduri și cele mai frumoase urări pentru Crăciun. Să ai parte de cele mai frumoase și magice clipe alături de cei dragi!”

„Să ningă în noaptea de Crăciun cu vise împlinite și multe reușite! Învaţă să visezi, păşeşte dincolo de real, Crăciunul face minuni. Crăciun Fericit!”

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER