Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Cerc preoțesc la Dej, de sărbătoarea Bunei Vestiri – FOTO

Publicat acum

pe

....

De sărbătoarea Bunei Vestiri, începând cu ora 16:00, preoții din Dej, împreună cu credincioșii pe care aceștia îi păstoresc, s-au înfrățit în rugăciune la Biserica Parohiei Dej II, cu hramul „Adormirea Maicii Domnului”. Cu acest prilej a fost săvârșită Taina Sfântului Maslu, la care au participat sute de credincioși.

Cuvântul de învățătură a fost rostit de către pr. Gavril Chirilă, secretarul Protopopiatului Ortodox Român Dej. Acesta a vorbit despre „Conștiința morală – Cale spre desăvârșire”, argumentând existența conștiinței morale scripturistic și amintind despre felurile conștiinței morale și educația acesteia.

....

Conștiința morală este glasul sădit de Dumnezeu în om și este sfătuitor, martor și judecător a fiecărei fapte săvârșită de om”, a subliniat părintele Gavril.

La final, Emil Sabadâș, preot slujitor la Parohia Dej II, a mulțumit lui Dumnezeu pentru această zi, preoților și oficialităților, părintelui Gavril Chirilă pentru cuvântul de învățătură, dar și credincioșilor care au luat parte la acest moment.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER