Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Ceremonial cu ocazia depunerii jurământului, la Batalionul 811 Infanterie ”Dej” – FOTO

Publicat acum

pe

Astăzi, pe platoul Batalionului 811 Infanterie ”Dej” a avut loc ceremonialul organizat cu ocazia depunerii jurământului militar de către soldații profesioniști care execută perioada de instruire inițială în rândul ”Dragonilor Transilvani”.

”Ostași, de azi înainte, prin voia voastră și ocrotirea lui Dumnezeu, v-ați legat pe viață de țară! Fiți demni de acest legământ! Dumnezeu să vă ajute!”, au fost cuvintele comandantului Batalionului 811 Infanterie ”Dej” adresate soldaților profesioniști. La acest eveniment a participat, din partea eșaloanelor superioare, locțiitorul pentru resurse al șefului de stat major al Diviziei 4 Infanterie ”Gemina”, colonel Nicolae Oros, care a transmis și mesajul comandantului diviziei cu ocazia depunerii jurământului militar.

În semn de recunoștință, comandantul unității a acordat diplome de merit soldaților profesioniști care au obținut rezultate foarte bune pe timpul desfășurării procesului de instrucție.

Activitățile s-au desfășurat cu respectarea strictă a distanțării sociale și a celorlalte prevederi în vigoare, în contextul actual al pandemiei COVID-19.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER