Conectează-te cu noi

Naţional

CFR Călători participă la Târgul de Turism al României. Cu ce oferte vine operatorul feroviar?

Publicat acum

pe

Tren-CFR

În perioada 25 – 28 februarie 2016, CFR Călători participă la cea de a 35-a ediție a Târgului de Turism al României, care se desfăşoară în Complexul Expoziţional ROMEXPO din Bucureşti.

Vizitatorii vor afla detalii despre cum își pot cumpăra online bilete, iar operatorii și agenţiile de turism care intenționează să devină distribuitori autorizați de „Bilete CFR Online” vor afla cum pot încheia parteneriate de vânzare a biletelor de tren.

Cele mai avantajoase oferte ale companiei către principalele destinații turistice din țară și din Europa vor fi prezentate în cadrul standului (Cardul TrenPlus, Minigrup 2-5, Biletul de weekend, etc.). Oferta care permite efectuarea de călătorii nelimitate în 30 de ţări europene este Interrail Global Pass.

Grupurile de turiști/ iubitorii de excursii care doresc să exploreze cea mai veche cale ferată montană din Sud-Estul Europei, de pe linia Oravița – Anina, vor avea ocazia să afle detalii despre posibilitățile de călătorie pe acest traseu pitoresc.

Firmele și agențiile de turism care pregătesc evenimente speciale (un pachet turistic „altfel”, petreceri private, revelioane, conferinţă de presă, lansare de produs, filmări, team building-uri etc.) pot afla mai multe detalii despre serviciul Tren Charter – un produs inedit al CFR Călători, prin care un tren poate fi „închiriat” pentru a fi la dispoziţia exclusivă a unui client persoană fizică sau juridică și poate fi personalizat conform solicitărilor acestuia.
Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni”, se arată într-un comunicat de presă.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER