Conectează-te cu noi

Eveniment

Chiuiești – Tânăr de 16 ani, suspectat că ȘI-A VIOLAT VERIȘOARA cu trei ani mai mică – VIDEO

Publicat acum

pe

Un tânăr în vârstă de 16 ani din Chiuiești este suspectat că și-ar fi abuzat sexual verișoara cu trei ani mai mică. Polițiștii au deschis imediat un dosar în acest caz.

Grozăvia s-ar fi petrecut astăzi, înainte de lăsarea întunericului, în zona cimitirului din localitate. Minora de 13 ani se juca împreună cu câteva prietene pe terenul de fotbal din Chiuiești, când a fost abordată de verișorul ei de 16 ani. Acesta din urmă ar fi convins-o să îl însoțească în cimitir, loc în care ar fi abuzat-o sexual.

”Fetița a fost la terenul de fotbal, s-a dus acolo cu alte fete și s-a jucat și s-a dus cu băiatul de-acolo… Fetița a plâns, nu ne-a zis nimic…”, a declarat tatăl minorei.

Șocant este faptul că abuzul s-ar fi petrecut în mai multe rânduri, fără ca fata să spună cuiva vreun cuvânt. De abia astăzi, când tatăl minorei a văzut-o plângând, a reușit să afle ceea ce se petrecea între ea și verișorul ei, în cimitir, într-un grajd sau într-o casă părăsită. Bărbatul a pus imediat mâna pe telefon și a reclamat cele aflate de la fiica lui.

”Fata așa a zis, că s-a întâmplat de mai multe ori. Ultima dată ar fi fost astăzi…”, a mai explicat tatăl victimei.

Oamenii din sat îl cunosc pe adolescent și spun despre el că a furat din mai multe locuințe, fiind capabil să comită un abuz sexual chiar cu propria verișoara.

”Doamne ferește să fie adevărat… Băiatul a mai făcut probleme, a mai intrat prin case, a mai furat…”, a povestit un sătean. ”Intra prin case, fura…”, și-a amintit o altă bătrânică din Chiuiești.

Fetița, însoțită de mama ei, a fost transportată la IML Cluj pentru examinare medico-legală. De asemenea, oamenii legii l-au condus pe tânăr la secția de poliție pentru audieri și urmează să stabilească ce s-a întâmplat cu exactitate în cimitir și dacă abuzul sexual se confirmă sau nu.

ACTUALIZARE: Tânărul de 16 ani va fi cercetat pentru act sexual cu un minor. Acesta ar fi susținut în fața anchetatorilor că a existat consimțământ. De asemenea, fetiței îi va fi făcută și o expertiză psihiatrică pentru a vedea dacă a avut discernământ, aceasta fiind cunoscută cu handicap, după cum a mărturisit chiar tatăl ei.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER